صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » گزارش کارآموزی  »  دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقاتی

دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقاتی

دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقاتی دانلود گزارش کارآموزی کشاورزی دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی دانلود رایگان گزارش کارآموزی کشاورزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد کشاورزی دانلود گزارش کارآموزی در جهاد کشاورزی دانلود گزارش کارآموزی حسابداری بانک کشاورزی دانلود رایگان گزارش کارآموزی جهاد کشاورزی

Internship report Crop Research Station

 

موضوع : گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقاتی
فهرست مطالب
مقدمه: ۱
سویا ۲
کلزا ۱۴
مقاله غلات ۲۳
گندم ۲۳
ذرت ۳۹
سورگوم علوفه‌ای ۵۰
گزارش کار مرکز تحقیقات ۵۵
دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقاتی
کارآموزی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات در ایستگاه تحقیقات عراقی محله
مختصری از گزارش کارآموزی :
مهمترین نکته‌ای که از لحاظ دادن یا ندادن کود ازت بایستی درنظر داشته باشیم، این است که اگر قبلاً در زمینی در مورد نظیر سویا کشت شده است، تا حدود ۵-۴ سال بعد از آن نیاز چندانی به کود ازتن نخواهیم داشت، زیرا در صورت کشت مکرر سویا در یک مزرعه گرهگ‌های موجود در ریشه این گیاه قادر به ذخیره‌سازی مقادیر متنابهی از ازت هوا می‌باشند و علاوه بر ازت مورد نیاز گیاه ۲۰۰-۱۸۰ کیلوگرم ازت نیز به خاک بیافزایند. البته در صورت مصرف بی‌رویه کود ازت، میزان پرتئین دانه افزایش و درصد روغن آن کاهش خواهد یافت.
بیماری:
پوسیدگی ذغالی: یکی از مهمترین بیماری‌های شایع سویا است که سبب خسارت شدیدی به مزارع سویا شده و عملکرد را شدیداً کاهش می‌دهد و عمدتاً در مراحل آخر رشد گیاه خود را نشان داده و با خشکانیدن بوته‌ها، سبب رسیدگی زودتر کاذب گیاه می‌شود، به شکلی که غلاف‌ها ظاهراً رسیده به نظر می‌رسند، ولی دانه‌ها پر نشده و وزن دانه شدیداً کاهش می‌یابد.
قارچ عامل این بیماری ماکروفومینا می‌باشد. مشخص شده که با توجه به این که این قارچ در خاک باقی می‌ماند، در صورت بروز تنش خشکی، معمولاً این قارچ فعال شده و  آثار خسارت ظاهر می‌شود. برای مبارزه با این بیماری باید از بروز تنش خشکی در سویا جلوگیری نمود.
سویا دارای انواع بیماری‌های قارچی باکتریایی و ویروسی می‌باشد. بوته‌میری، لکه برگی‌ها، سوختگی‌های برگی، سفیدک سطحی و بیماری لکه ارغوانی در این منطقه بیشتر شایع می‌باشد.
از بیماری‌های باکتریایی معمولاً سوختگی‌های باکتریایی، خشکیدگی و پژمردگی باکتریایی مشاهده می‌شود که برای مبارزه با آن با ناقلین آن از جمله شته‌ها مبارزه کرد و از انواع ویروسی می‌توان ویروس موزائیک سویا را نام برد.

تعداد صفحات : | فرمت فایل : 60

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود