صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » علوم انسانی  »  مقاله بسته بندی

مقاله بسته بندی

Paper packaging

دانلود مقاله بسته بندی

مقدمه
قرن هاست که بسته بندی برای بهره‌گیری و حفاظت کالاها، عنصری ضروری به شمار می‌رود. امروزه به خصوص در بخش خرده فروشی تقریبا تمامی محصولات به صورت بسته بندی شده ارائه می گردند. به علاوه یکایک عناصر بسته بندی براساس هدفی که برای آن ها در هنگام نقل و انتقال، ذخیره‌سازی و توزیع در نظر گرفته می‌شود، مورد مطالعه دقیق قرار گرفته‌اند، بی تردید بسته بندی قادر است نمایی فنی‌تر و برتر به کالا ببخشد.

همچنین هر بسته ای نیز با دقت طراحی می‌شود، زیرا شکل و رنگ، اهمیت خاصی در میزان فروش محصول ایفا می‌کند این‌گونه نمونه های قابل رویت همراه با اطلاعات چاپ شده بروی محصول، راحت‌ترین وسیله ارتباطی بین تولید‌کننده و مصرف‌کننده می باشند.

تولید‌کنندگان محصولاتی هم‌چون شکلات، کیک و سایر شیرینی‌جات همواره به دنبال تولید محصولاتی مشخص و منحصر به فرد می‌باشند که مشتریان به راحتی بتوانند محصولات آنها را از سایر محصولات مشابه تشخیص دهد، در این راستا بسته‌بندی نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. زیرا اولین چیزی که نظر مشتری را جلب می‌کند ظاهر بسته‌بندی محصول می‌باشد و اغلب بسته‌بندی زیبا و جذاب، مورد انتخاب مشتری قرار می‌گیرد.

فهرست مطالب
۱ -مقدمه ۶
۲-تاریخچه بسته بندی ۷
۲-۱- از رم تا رنسانس ۷
۲-۲- انقلاب صنعتی ۱۰
۲-۳- قرن بیستم ۱۵
۳-مبانی بسته بندی ۱۸
۳-۱- تعریف بسته‌بندی ۱۸
۳-۲- بسته بندی چیست؟ ۲۰
۳-۳- انواع بسته بندی ۲۵
۳-۳-۱- بسته بندی تجاری و صنعتی ۲۵
۳-۳-۲- بسته بندی دستی ۲۵
۳-۳-۴- جعبه های سینی شکل ۲۶
۳-۳-۵- جعبه های لوله ای شکل ۲۷
۳-۳-۶- لفاف پیچی کاهشی ۲۷
۳-۳-۷- جعبه های انعطاف ناپذیر ۲۸
۳-۳-۸- کیف‌های خرید ۲۹
۴-گرافیک بسته بندی ۳۰
۴-۱- نقش گرافیک در طراحی بسته‌بندی ۳۰
۴-۱-۱- تاثیر در انتخاب ۳۱
۴-۱-۲- نشانه و سمبل بها دادن به مشتری ۳۲
۴-۱-۳- ایجاد میل به خرید و کنجکاوی و مشتری ۳۳
۵- مبانی گرافیک بسته‌بندی ۳۴
۵-۱- تعادل و یکپارچگی ۳۴
۱-شکل ۳۶
۲-اندازه ۳۶
۳-رنگ ۳۶
۴-بافت ۳۶
۵-میزان روشنی ۳۷
۶-خطوط ۳۷
۷-نمادها ۳۷
۵-۲- شکل ها و عکس ها ۳۹
۵-۳- صفحه آرایی ۴۰
۱- وحدت ۴۰
۲- توازن ۴۰
۳- تناسب ۴۱
۴- تضاد(کنتراست) ۴۱
۵- تأکید ۴۱
۶- سادگی ۴۲
۵-۴- ترکیب بندی حروف ۴۲
۵-۵- رنگ در بسته‌بندی ۴۵
۵-۵-۱- رنگ‌های سرد ۴۸
۵-۵-۲- رنگ‌های گرم ۴۸
۵-۵-۳- رنگ‌های خنثی ۴۸
رنگ آبی ۴۹
رنگ قرمز ۵۰
رنگ زرد ۵۰
رنگ سبز ۵۰
رنگ بنفش ۵۱
رنگ نارنجی: ۵۱
رنگ سفید ۵۱
رنگ سیاه ۵۱
رنگ خاکستری ۵۲
۵-۶- نمادها و تاثیر آن در محصول و بسته بندی ۵۳
۵-۷- هندسه جعبه ۵۷
۶-طراحی دربسته بندی ۶۵
۶-۱-جاذبه طراحی دربسته بندی ۶۵
۶-۲-طراحی بسته بندی با توجه به خصوصیات مصرف کننده ۶۶
۶-۲-۱-ویژگی‌های بسته بندی مصرف کننده (ازلحاظ طراحی) ۶۸
۶-۳-زن یا مرد ۷۰
۶-۴-تفکر ها درصنعت بسته بندی تقلیدی و سنتی است ۷۲
۷-چند نکته مهم در بسته بندی ۷۴
۷-۱-نوشته های مندرج دربسته بندی ۷۴
۷-۱-۱-زبان ۷۴
۷-۱-۲-قوانین و مقررات ۷۵
۷-۱-۳-اطلاعات مربوط به مصرف کننده ۷۵
۷-۲-معرفی مشخصه های مهم دربسته بندی کالا ۷۶
۷-۳-اطلاعات و علائم روی بسته بندی ۷۸
۷-۴-انواع بسته بندی از نظر مظروف ۷۹
۷-۵-طبقه بندی مواد اولیه بسته بندی از نظر جنس مصرفی ۸۱
۷-۵-۱-شیشه و ظروف شیشه ای ۸۱
۷-۵-۲-ظروف فلزی یا حلبی ۸۱
۷-۵-۳-آلومینیم ۸۲
۷-۵-۴-پلاستیک ها ۸۲
۷-۵-۵-کاغذ و کارتن ۸۳
۷-۶-کاغذ مناسب بسته بندی ۸۳
۷-۷-انواع چاپ دربسته بندی ۸۷
۷-۷-۱-چاپ افست شیت فد ۸۷
۷-۷-۲-چاپ افست روزنامه ۸۸
۷-۷-۳-چاپ روتوگراور ۸۸
۷-۷-۴-چاپ سیلک اسکرین ۸۹
۸-بسته بندی مواد غذایی ۹۰
۸-۱-ویژگی های بسته بندی مواد غذایی ۹۵
۸-۲-بسته بندی مواد غذایی و اطمینان ۹۶
۸-۳- اهمیت بسته بندی مواد غذایی ۹۷
۸-۴ –برچسب زدن مواد غذایی ۹۹
۸-۵-بسته بندی خشکبار و شرینی جات ۱۰۱
۸-۶-بسته بندی مناسب ۱۰۳
۹-نقش بسته بندی در صادرات۱۰۰
۱-۹-تفاوت های بسته بندی صادراتی با بسته بندی های بازارهای داخلی ۱۰۶
۹-۲-کارکرد اطلاع رسانی / فروش ۱۰۸
۱۰-نمونه‌های تصویری بسته‌بندی‌های موجود در بازار ۱۱۱
فهرست ، منابع و مواخذ ۱۱۶


تعداد صفحات : 119 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود