صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » گزارش کارآموزی  »  دانلود گزارش کارآموزی چیپس و پفک

دانلود گزارش کارآموزی چیپس و پفک

 

Chips and snack

 

گزارش کارآموزی  چیپس و پفک
فهرست مطالب
فرایند آماده سازی چیپس سیب زمینی
آماده سازی سیب زمینی
جابه جایی و شستشو
پوست گیری و لکه گیری
برش سازی
شستشو
بلانچینگ
سوخاری سازی
ج – بازرسی و سرمایش
ب – نمک زنی و افزودن مواد طعم دهنده
بسته بندی
مقدار مورد نیاز مواد اولیه برای تولید چیپس
آزمایشات شیمیایی
اندازه گیری رطوبت
اندازه گیری پراکسید
اندازه گیری نمک:
طرز تهیه محلول نشاسته:
اندازه گیری اسیدیته
اندازه گیری چربی
اندازه گیری خاکسترغیر محلول در اسید
اندازه گیری پروتئین
محاسبه
اصول کلی در آزمون های میکروبی
روش آزمون
آزمایشهای تکمیلی
شناسایی کپک ومخمر
شناسایی کلستریدیوم ها:
شمارش کلی میکرو ارگانیسم ها
شناسایی باسیلوس سرئوس
خط تولید پفک:
معایبی که در محصول می تواند وجود داشته باشد شامل
آزمایشات شیمیایی
اندازه گیری رطوبت
اندازه گیری نمک
طرز تهیه محلول نشاسته
اندازه گیری اسیدیته
اندازه گیری پراکسید
اندازه گیری چربی
اندازه گیری خاکسترغیر محلول در اسید
اندازه گیری پروتئین
محاسبه
آزمایشات میکروبی
اشریشیاکلی منفی در یک گرم
اصول کلی در آزمون های میکروبی
روش آزمون:
آزمایشهای تکمیلی
شناسایی کپک ومخمر
شناسایی کلستریدیوم ها
شمارش کلی میکرو ارگانیسم ها
شناسایی باسیلوس سرئوس
فرایند آماده سازی چیپس سیب زمینی
روش های فرآوری که در صنعت چیپس سازی مورد استفاده قرار می گیرد از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است و حتی ممکن است تولید آن در یک کارخانه با کارخانه دیگر تفاوت داشته باشد. به طور کلی طرح فنی تولید چیپس شامل فر آیندهای ذیل است:
حمل ونقل سیب زمینی، شستشو، توزین، پوست گیری، لکه گیری، بازرسی سیب زمینی پوست شده، برش سازی، شستشوی برش با خشک سازی جزئی برش ها قبل از سوخاری سازی، نمک پاشی، معطر سازی، بازرسی چیپس سوخاری شده، سرمایش، توزین و بسته بندی.
آماده سازی سیب زمینی
جابه جایی و شستشو:
سیب زمینی از مرزعه یا انبار به کارخانه منتقل می شود. سیب زمینی حاصل از انبار توسط نقاله های هیدرولیک با جریان آب وارد کارخانه می گردد. سیب زمینی در یک استوانه با یک شستشو دهنده شناور ریخته می شود. شن، خاک و میکروارگانیسم های نامطلوب از سیب زمینی جدا شده و محصول خام آماده فرآوری می گردد. زمان شستشو به مقدار خاک موجود در سیب زمینی، عمق چشم و دمای آب بستگی دارد.
قبل از فرآوری، سیب زمینی سورت شده و شن گیری می شود. در هر حال از آنجا که ممکن است سیب زمینی حاوی شن ریزه بوده و وارد برش دهنده شوند. یک شن گیر دیگر را در جلو دستگاه شستشو دهنده قرار می دهند


تعداد صفحات : 33 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود