دانلود گزارش کارآموزی انتقال گرما

دانلود گزارش کارآموزی انتقال گرما روش های انتقال گرما مقدمه ای بر انتقال گرما تحقیق در مورد انتقال گرما مقاله ضریب انتقال گرما دانلود کتاب انتقال گرما کاراموزی گرمایش از کف گزارش کارورزی انتقال گرما دانلود گزارش کارآموزی انتقال گرما

Training convection

 

موضوع : گزارش کارآموزی انتقال گرما

فهرست مطالب

عنوان صفحه
انتقال گرما ۱
۱- گرما ۱
۲- دما ۱
۳- روشهای انتقال گرما ۲
انواع سیستم حرارت مرکزی ۳
سیستم حرارت مرکزی با آب گرم ۳
دستگاههای مولد آب گرم ۵
دستگاههای پخش کننده گرما ۵
اجزاء سیستم انتقال آب گرم ۱۰
موتور پمپ جریانی ۱۲
انواع موتور پمپهای جریانی ۱۲
فونداسیون جهت نصب پمپهای زمینی ۱۲
اتصال موازی پمپها ۱۴
اتصال سری پمپها ۱۴
دستگاههای آب گرم مصرفی ۱۵
نشان دهنده ها و کنترل کننده ها ۲۰
عایق کاری ۲۳
عایق کاری کانال ۲۶
عایق کاری لوله ها ۲۷
تبرید ۲۷
سیستمهای ایجاد برودت ۳۰
سیکل ماده مبرد در سیستم تراکمی ۳۳
طرح و انتخاب وسایل اجزا، سیستم تهویه مطبوع ۳۵
چیلر ۳۵
انتخاب چیلر از روی کاتالوگ ۳۷
برج خنک کن و کندانسور تبخیری ۳۸
انتخاب برج خنک کن از روی کاتالوگ ۳۹
طرح و محاسبه سیستم لوله کشی در سرمایش ۴۱
محاسبه و انتخاب پمپ سیرکولاتور ۴۴
کنترل در سیستم تهویه مطبوع ۴۵
ساخت تابلوی برق راه اندازی چند دستگاه الکتروموتور ۴۷
عیب یابی ۵۴
عیب یابی مدارهای الکتریکی ۵۹

انتقال گرما
۱- گرما
گرما نوعی انرژی است که به انواع دیگر انرژی تبدیل‌می‌شود و ‌انرژی‌های‌ دیگر‌ نیز‌
می توانند به آن تبدیل شوند . مطالعه آثار این انرژی بر روی ماده ثابت می کند که ماده ساختمان دانه‌ای دارد یعنی از ذراتی ریز و جدا از هم به نام مولکول و اتم تشکیل شده است و گرما به حرکت و انرژی این ذرات وابسته است. چون مولکولهای اجسام حرکت می کنند انرژی‌جنبشی دارندوبه سبب وضع و حالتی که نسبت به یکدیگر دارند بین آنها نیروهای پیوستگی وجود دارد انرژی پتانسیل نیز دارند.
هنگامیکه جسمی را گرم می کنیم انرژی پتانسیل و انرژی جنبشی مولکولهای آن افزایش می یابد.
۲_ دما
انرژی گرمایی درجه گرمای اجسام را بالا برده انها را گرم می کند.درجه گرمی هرجسم را دمای آن جسم نیز می‌گویند نباید درجه گرما یا دما را با گرما که شکلی از انرژی است اشتباه کرد. مثلا یک کتری پر از آب جوش و یک فنجان پر از آب جوش هر دو به یک درجه گرم هستند و به عبارت دیگر هر دو یکی است ولی انرژی درونی آب‌جوش داخل فنجان است . در این مثال انرژی متوسط مولکول آب در هر دو ظرف یکی است ولی شماره مولکولهای آب داخل کتری بیشتر از مولکولهای آب داخل فنجان است. اگردو جسم دمای یکسان داشته باشندو با هم تماس پیدا کنند هیچکدام به هم گرما نمی دهند و اگر دمایشان یکسان نباشد دما از جسم گرمتر به جسم سردتر منتقل میشود.
۳- روشهای انتقال دما :
روشهای انتقال گرما عبارتند از : الف : هدایت ب : وزش ج : تابش

عوامل مؤثر در هدایت گرمایی
اگرچه تمام اجسام گرما را هدایت می کنند ولی میزان هدایت گرمایی در همه اجسام یکسان نیست. مایعات و گازها گرما را به آهستگی هدایت می کنند ولی گرما از طریق وزش و تابش در گازها به خوبی انتقال می ی ابد.
فلزات، هادیهای خوبی هستند. شیشه، آجر، بتون و چوب نسبتا هادی خوبی هستند و چوب پنبه ، نمد ، پشم شیشه ، پشم معدنی هادی های خیلی ضعیفی هستند . هادیهای بی‌نهایت ضعیف را عایق می نامند. عایقها برای به حداقل رسانیدن هدایت گرمایی مورد استفاده قرار می گیرند. مقدار گرمای انتقال یافته از یک ماده به عوامل زیر بستگی دارد :
۱- اختلاف دما بین دوطرف جسم
۲- سطح مقطع جسم

سیستم های حرارت مرکزی :
نصب بخاری در هر اطاق برای ساختمانهایی که اتاق زیادی دارند مشکلات زیادی از نظر بهره برداری، نگهداری و کیفیت کار پیش می آورد. در چنین ساختمانهایی باید سیستم های حرارت مرکزی ایجاد شود. در این سیستم ، گرما در محلی به نام موتور خانه یا اطاق مکانیکی تولید شده، توسط سیال واسطه‌ای جذب وبه اتاقهای مختلف هدایت می شود این سیال واسطه می تواند آب یا بخار آب و یا هوا باشد.


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 61

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط