دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی – 19 اسلاید

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی – 19 اسلاید
¨کاهش رطوبت ماده غذائی
¨تیره تر شدن وسفت تر شدن
¨عطر وطعم سرخ شده
¨

روغن
vهیدرولیز
vاتواکسیداسیون
vپلیمریزه شدن اکسیداتیو
vپلیمریزه شدن حرارتی
vتیره تر شدن


فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات: 19

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط