دانلود مقاله کامل درباره انواع فولاد

Full article about the types of steel

دانلود مقاله کامل درباره انواع فولاد

فولادها
۱- فولاد مهم‌ترین ماده ساختمانی و مهندسی عصر ما می‌باشد که تقریبا در هشتاد درصد محصولات فلزی به کار می‌رود. فولاد، به دلیلی داشتن استحکام، شکل‌پذیری آسان، هزینه کم و دیگر خواص مفید در سال‌های اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته است.
کاربرد فولاد متفاوت است. برخی از آنها نسبتا نرم و شکل‌پذیرر هستند و به راحتی می‌توان آنها را به اشکال مختلفی درآورد، مثل فولادهایی که در سپر و بدنه خودروها به کار می‌رود. برخی دیگر قابلیت سخت شدن را دارند. به طوری که می‌توان آنها را در ساخت ابزارهایی چون تیعه‌های برش و تراش به کار برد. می‌توان گروه دیگری از فولادها را ساخت علاوه بر استحکام، چقرمگی خوبی هم داشته باشد. کاربرد آنها در ساخت اکسل های خودروها و محور پروانه کشتی های اقیانوس پیما می‌باشد.
مثال ساده کاربرد فولادهای سخت استفاده آن در ساختن تیغ‌های ریش تراش است. با توجه به این مثال ها، به نظر می‌رسد که کلمه فولاد یک اصطلاح کلی است که زیر مجموعه‌های زیادی دارد که در واقع اگر بر اساس ترکیبات متفاوت محصولات و به صورت تجاری فولاد را مورد بررسی  قرار دهیم، درمی‌یابیم که هزاران نوع فولاد وجود دارد. توانایی ما، در تولید فولادهای متفاوت با مصارف متنوع اعم از فولادهای نرم و فولادهای سخت بستگی به عملیات حرارتی مناسب دارد که در حین شکل‌گیری و یا پس از آن بر روی فولاد و دیگر آلیاژهای  آهنی بپردازیم بهتر است به طور خلاصه با فولاد و ساختارهای داخلی آن آشنا شویم.

فهرست مطالب
فولادها ۱
۲- فولاد چیست؟ ۲
۳- خلاصه مطالب فوق به صورت زیر است: ۳
۴- فولادهای آلیاژی و کربنی ۴
سیستم کدگذاری ۴
۵- سیستم AISI – SAE 4
۶- سیستم شماره کدگذاری واحد ۷
۷- انواع فولادهای سولفور نشده استاندارد ۹
فولادهای کربنی سولفور شده استاندارد ۹
۹- فولادهای کربنی سولفور و فسفر شده استاندارد ۱۰
۱۰- فولادهای آلیاژی ۱۱
۱۱- ترکیبات فولادهای آلیاژی استاندارد ۱۱
۱۲- ترکیبات فولادهای بوردار استاندارد ۱۴
۱۳- سختی پذیری ۱۴
۱۴- نقش کربن ۱۴
۱۵- نقش عناصر آلیاژی ۱۷
۱۶- روشهای ارزشیابی سختی‌پذیری فولاد ۱۸
آزمایش تندسرمایی انتهایی ۱۹
میله‌های قابل کاربرد در آزمایش تندسرمایی انتهایی ۱۹
۱۷-تغییرات در قابلیت سختی‌پذیری فولاد ۲۲
۱۸- فولادهای H 22
۱۹محدوده ترکیبات شیمیایی ۲۴
۱-۵ مقدمه‌ای درباره خواص آلیاژهای منیزیم ۲۶
آلیاژهای کارپذیر منیزیم ۲۹
آلیاژهای ورق و صفحه ۳۱
آلیاژهای اکستروژنی ۳۴
آلیاژهای آهنگری ۳۶


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 37

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط